Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абсолютни фурнаджийски лопати сте.
    Точно па на този булевард ще взема да заседна и да чакам някоя Алфа да мине с 50 км/ч. Колегата да си знае, че ако кара с 50км/ч е по-малка вероятността да стане белята, а вие да си признаете, че е супер тъпо да те засекат изненадващо, па макар и заради дупка.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
      Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:46 ----------

Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?
      ДОБРЕ ДЕ ,АЗ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ ВИЕ КАКВИ ХОРА СТЕ?
      Щом мисленето ви е толкова нисшо
      Значи ,ще обоснова пак- със 2222222000000 км/час си карам или с 40 , АЗ СИ КАРАМ В МОЙТА ЛЕНТА , 10 МЕТРА ПРЕДИ МЕН , ИЗЛИЗА КОЛА ОТ ДРУГАТА ЛЕНТА , а аз отивам в банкета със двата крака на спирачката и носеща се кола към отсрещната ограда...
      Така-искам някои ,който мисли трезво ,да ми каже ! КОЙ Е ВИНОВНИЯ Я ?
      Kолега помисли малко и ще осазнаеш че има нещо в думите на другите, което е доста резонно Вече ти казаха за ударите сега се замисли ти като карраш с 50 и с 80 колко бързо приближаваш мястото на "срещата"? От 50 не е трудно да се спре А ако ти беше излязло някое хлапе с топка пак ли ще разправяш, че то е виновно?
      Той, че е виновен виновен е, но и ти имаш вина. Дай го малко по-спокойно за да чуеш другите и да не си потрошиш колицата за да ти дойде акъла
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

• alfafen , между 50 и 80 разликата е 50% без малко => 50 % по-дълъг спирачен път, сам си сметни колко по-бързо трябва да реагираш за да можеш да наваксаш. а като се движиш по-бързо и времето за реакция ти е много по-малко, защото изминаваш бая повечко разстояние за частите от секундата, които ти отнемат да реагираш...

нещата се натрупват и така.

не че всичките дето се изредиха карат само по ограниченията, ама когато самия ти си в нарушение не можеш да ходиш да пискаш, че и друг направил нарушение.

нарича се двоен стандарт.
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Ще помоля дървените философи да попрестанат с "ако"-тата и да ползват темата по предназначение!
          А ако колегата караше със 160, щеше да е отминал дупката и да я няма тази ситуация! Аман!!!

Comment

• #MrX прав си колега!

Искам да кажа нещо последно!
            Всичките неща ,които ми казахте съм съгласен с тях ,прави сте да !
            Но не знам как да ви обесня ,че колегата беше на 10-15 метра пред мен -това не можете ли да си го обесните ?!?!
            Както и да е не искам да споря ,тука просто има философи ,които трябва да си изкажат потенциалността и да се правят на ....
            155 96' 1.6 16v 1++hp???
            Mazda 626 84'
            Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
            ex' 145 97' 16V TS

Comment

• sof_bg случайно да е имал разходка до с. Бързия ?
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• В Сряда на Автомагистрала Тракия видях Gelepz и един Пловдивски колега със светло синя 156-ца
                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Днес на Петрохан около 10:40 присветнах на една бяла 156, по-късно на околовръството една 155 бордо на моста м\у ломски форт и карулката за Калотина,а след него светла 156.
                  АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                  http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• За втори път вече засичам около пазара на Красна поляна GTV, цвят бордо, с детелинки над мигачите, лепенки на extreme service и чудесен съскащ звук Вчера колегата го засякох тамън 2 пъти - на светофара до бензиностанция Шел и после излизаше от една пряка на Вардар. Точно докато чакаше да се включи на Вардар минах буквално на 1 метър от него (тогава видях, че има и бели километражи) с колелото и мислих да го питам кой е, но бързах да хвана един магазин (значи ще да е било към 18:00 часа горе долу), а и трябваше да му прекъсна големия хъс с който излезна от пряката, а с това и насладата от съссссссскането
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• bouncer с турбо пуйката ще да е бил.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Вчера видех Никола Цокев a.к.а. Коки, профуча по надлеза до НДК както си се разхождах и си блеех по небето ейй мноо бърза таз алфа бе

---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        bouncer с турбо пуйката ще да е бил.
                        Я е бил Боян я е бил брат му
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Днес!

Около 18 часа под Беляковско шосе, сребриста Алфа 156 ВТ 84 85 ... ми даде предимство без да имам такова! Браво на младото момче и мерси!
                          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Днеска като си джитках из града, забелязах, че масово бяха излезнали 166-ци и 164-ки. Но не знам дали има колеги във форума с такъв модел във Враца.
                            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Една много красива наточена 156ца ммм тъмно зелено (петролено май) металик ... спира зад 31 блок в Лазур (Бургас) т.е. не съм сигурен за номера на блока успореден е на народен юмрук ...често колата му сутрин е зад спирката на линия 12 .. предполагам е от форума ,ама кой ли е Много яка колица ,ще и щракна снимка тия дни да я покажа брони,фарове,прагове лдницааа
                              156,2.0,2000

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                                Днеска като си джитках из града, забелязах, че масово бяха излезнали 166-ци и 164-ки. Но не знам дали има колеги във форума с такъв модел във Враца.
                                Има колега и с двете http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=753 Но май само той ...
                                Първоначално публикувано от ODB Покажи съобщение
                                Една много красива наточена 156ца ммм тъмно зелено (петролено май) металик ...
                                Тази http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=456
                                Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 16:46.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X